Określ liczbę porcji, wybierz dzień dostawy i złóż zamówienie
Dokładnie odmierzone składniki dostaniesz prosto pod drzwi
Danie ugotujesz razem z szefem kuchni, oglądając wideo-tutorial
Najlepsze składniki + wideo przepis = mistrzowskie danie
Podstawą dobrego burgera jest wołowina, dlatego przygotowałem dla Ciebie doskonałe kawałki marmurkowego antrykotu. Idealne proporcje mięsa i tłuszczu powodują, że danie jest soczyste i aromatyczne, a w połączeniu z naszą bułką i dodatkami zapewnia doznania smakowe, jakich próżno szukać w restauracjach typu fast food.
Wartości odżywcze dla jednej porcji
1003Kalorii
56gBiałko
67gWęglowodany
57gTłuszcze
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Danie przygotowane przez:
Danie przygotowane przez:
Mateusz Gessler
Kucharz i restaurator od lat związany z telewizją. Właściciel cenionych stołecznych restauracji: Warszawy Wschodniej, Warszawskiego Snu, Ćmy i Docku19. Wielbiciel kuchni sezonowej stawiający na wysokojakościowe składniki.