Przygotuj to sam:

Burger wołowy z frytkami z batatów

0-25 min
Łatwy
Z mięsem

Jak to działa?

Określ liczbę porcji, wybierz dzień dostawy i złóż zamówienie

Dokładnie odmierzone składniki dostaniesz prosto pod drzwi

Danie ugotujesz razem z szefem kuchni, oglądając wideo-tutorial

Najlepsze składniki + wideo przepis = mistrzowskie danie

Podstawą dobrego burgera jest wołowina, dlatego przygotowałem dla Ciebie doskonałe kawałki marmurkowego antrykotu. Idealne proporcje mięsa i tłuszczu powodują, że danie jest soczyste i aromatyczne, a w połączeniu z naszą bułką i dodatkami zapewnia doznania smakowe, jakich próżno szukać w restauracjach typu fast food.

Burger wołowy z frytkami z batatów

Wartości odżywcze dla jednej porcji

1003 Kalorii
56g Białko
67g Węglowodany
57g Tłuszcze

Potrzebny sprzęt

Alergeny

Danie przygotowane przez:

cook picture

Danie przygotowane przez:

Mateusz Gessler

Kucharz i restaurator od lat związany z telewizją. Właściciel cenionych stołecznych restauracji: Warszawy Wschodniej, Warszawskiego Snu, Ćmy i Docku19. Wielbiciel kuchni sezonowej stawiający na wysokojakościowe składniki.

cook signature
  • product image
  • product image
38,00 zł
- 1 porcja
Min. 2 porcje
2