Przygotuj to sam:

Miruna smażona z kaszą perłową kuskus i fasolką szparagową

0-25 min
Średni
Ryby i owoce morza

Jak to działa?

Określ liczbę porcji, wybierz dzień dostawy i złóż zamówienie

Dokładnie odmierzone składniki dostaniesz prosto pod drzwi

Danie ugotujesz, na podstawie autorskiego przepisu ze szczegółowymi zdjęciami

Najlepsze składniki + przepis = mistrzowskie danie

To danie spełnia wszystkie kryteria klasycznego obiadu. Delikatne filety z miruny, chrupiąca fasolka szparagowa, prażone płatki migdałów i perłowy kuskus polubią nawet najbardziej wybredni smakosze. Polecamy je również, jeśli masz ochotę na lżejszy posiłek, ponieważ miruna to niskokaloryczna ryba z dużą ilością białka. Miłego gotowania!

Przepis krok po kroku do tego dania otrzymasz na kartce wraz z dostawą.
Do dania będziesz potrzebować: sól, pieprz
masło, oliwa, olej, cukier

Miruna smażona z kaszą perłową kuskus i fasolką szparagową

Wartości odżywcze dla jednej porcji

630 Kalorii
31g Białko
52g Węglowodany
32g Tłuszcze

Potrzebne składniki

Potrzebny sprzęt

Alergeny

Danie przygotowane przez:

cook picture

Danie przygotowane przez:

Zbigniew Bartz

Szef kuchni z doświadczeniem zdobytym pod okiem Mateusza Gesslera, Roberta Kondzieli czy Mariusza Jeznacha. W kuchni stawia na naturalność, sezonowość i regionalność produktów. Rozwija umiejętności adeptów sztuki kulinarnej w państwowej szkole gastronomicznej.

cook signature
  • product image
  • product image
28,00 zł
- 1 porcja
Min. 2 porcje
2