Przygotuj to sam:

Pulpety wołowe po azjatycku

0-25 min
Łatwy
Z mięsem

Jak to działa?

Określ liczbę porcji, wybierz dzień dostawy i złóż zamówienie

Dokładnie odmierzone składniki dostaniesz prosto pod drzwi

Danie ugotujesz, na podstawie autorskiego przepisu ze szczegółowymi zdjęciami

Najlepsze składniki + przepis = mistrzowskie danie

Soczyste pulpeciki z azjatyckim akcentem - imbirem, panko, sosem sojowym i chili. Do tego tradycyjny indyjski ryż basmati oraz chrupiąca zielona fasolka szparagowa, ale przede wszystkim wyjątkowy sos - kremowy, aromatyczny, jednocześnie słodki i ostry. To danie zmieni Twoje zdanie na temat pulpetów i przypadnie do gustu najbardziej wybrednym smakoszów.

Przepis krok po kroku do tego dania otrzymasz na kartce wraz z dostawą.
Do dania będziesz potrzebować:  sól, pieprz, masło, oliwa

Pulpety wołowe po azjatycku

Wartości odżywcze dla jednej porcji

1000 Kalorii
36g Białko
102g Węglowodany
49g Tłuszcze

Potrzebne składniki

Potrzebny sprzęt

Alergeny

Danie przygotowane przez:

cook picture

Danie przygotowane przez:

Robert Kondziela

Od 10 lat Executive Chef w restauracjach Mateusza Gesslera, wcześniej twórca unikatowych restauracji w Poznaniu i szef kuchni w renomowanych restauracjach w Warszawie. Kuchmistrz z 30-letnim stażem kształcący młode, kulinarne talenty.

cook signature
  • product image
  • product image
25,00 zł
- 1 porcja
Min. 2 porcje
2