Przygotuj to sam:

Pulpety cielęce po włosku z tagliatelle

0-25 min
Średni
Z mięsem

Jak to działa?

Określ liczbę porcji, wybierz dzień dostawy i złóż zamówienie

Dokładnie odmierzone składniki dostaniesz prosto pod drzwi

Danie ugotujesz razem z szefem kuchni, oglądając wideo-tutorial

Najlepsze składniki + wideo przepis = mistrzowskie danie

Czas przenieść się do słonecznych Włoch – przyrządzimy wspólnie perfekcyjnie soczyste pulpety cielęce. Ich miękkie mięso w połączeniu z tagliatellą i aromatycznymi pomidorami jest idealne na wczesny lunch lub kolację, zwłaszcza z butelką chianti. Delikatna cielęcina podbita śmietaną daje uczucie sytości i energię na cały dzień. Do blatu!

Pulpety cielęce po włosku z tagliatelle

Wartości odżywcze dla jednej porcji

689 Kalorii
53g Białko
88g Węglowodany
14g Tłuszcze

Potrzebny sprzęt

Alergeny

Danie przygotowane przez:

cook picture

Danie przygotowane przez:

Robert Kondziela

Od 10 lat Executive Chef w restauracjach Mateusza Gesslera, wcześniej twórca unikatowych restauracji w Poznaniu i szef kuchni w renomowanych restauracjach w Warszawie. Kuchmistrz z 30-letnim stażem kształcący młode, kulinarne talenty.

cook signature
  • product image
  • product image
31,00 zł
- 1 porcja
Min. 2 porcje
2