Określ liczbę porcji, wybierz dzień dostawy i złóż zamówienie
Dokładnie odmierzone składniki dostaniesz prosto pod drzwi
Danie ugotujesz razem z szefem kuchni, oglądając wideo-tutorial
Najlepsze składniki + wideo przepis = mistrzowskie danie
Czas przenieść się do słonecznych Włoch – przyrządzimy wspólnie perfekcyjnie soczyste pulpety cielęce. Ich miękkie mięso w połączeniu z tagliatellą i aromatycznymi pomidorami jest idealne na wczesny lunch lub kolację, zwłaszcza z butelką chianti. Delikatna cielęcina podbita śmietaną daje uczucie sytości i energię na cały dzień. Do blatu!
Wartości odżywcze dla jednej porcji
689Kalorii
53gBiałko
88gWęglowodany
14gTłuszcze
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Danie przygotowane przez:
Danie przygotowane przez:
Robert Kondziela
Od 10 lat Executive Chef w restauracjach Mateusza Gesslera, wcześniej twórca unikatowych restauracji w Poznaniu i szef kuchni w renomowanych restauracjach w Warszawie. Kuchmistrz z 30-letnim stażem kształcący młode, kulinarne talenty.